Servicii optimizare seo

Pe termen scurt prin servicii optimizare seo descoperim un canal de promovare scump sau chiar foarte scump, in functie de greutatea cuvintelor alese si de nivelul concurentei. Cea mai frecventa comparatie este Google Adwords (PPC) ori Facebook . Prin PPC, ajungi direct pe prima pagina in Google pentru cuvintele de interes pentru afacerea ta , imediat ce pornesti campania publicitara. Incepi sa primesti vizitatori, posibili clienti, si o parte dintre acestia vor cumpara serviciile pe care tu le oferi. Plata catre Google se face insa la click, iar daca ai o conversie de 1% inseamna ca platesti 100 de click-uri, ca sa primesti o comanda.

Daca activati intr-un domeniu unde datorita concurentei, pretul unui click ajunge la 5ron, veti ajunge sa platiti 500 ron pentru fiecare comanda reala. Cu ajutorul servicii optimizare seo , poate sa dureze o perioada de cateva luni pana ce ROI-ul devine pozitiv, adica veniturile generate de optimizarea SEO depasesc bugetul alocat acesteia DAR dupa tot acest timp daca se intrerupe campania vizitatorii continua sa vina … chiar si pana la 1 an dupa finalizarea campaniei.

De foarte multe ori se intampla ra ramai pe pozitile castigate prin campaniile de link building si dupa ani de zile, asta pentru ca este greu sa concurezi cu miile de cuvinte cheie care pot defini un business.

Category: other.
Price: 1000.
Location: bucuresti.
Website (with http://): Servicii optimizare seo.